La pizza in tutte le sue forme
Le innovative forme della pizza contemporanea: Mozzarella di Pane®, Doppio Crunch® e La Tonda.
Gli innovativi impasti con Pasta Madre Viva, genuini, naturali e deliziosi. Il piacere di un’esperienza di condivisione.
Le innovative forme della pizza contemporanea: Mozzarella di Pane®, Doppio Crunch® e La Tonda.
Gli innovativi impasti con Pasta Madre Viva, genuini, naturali e deliziosi. Il piacere di un’esperienza di condivisione.
Saporè bakery aperto tutti i giorni dalle 9 alle 21
Saporè pizza aperto tutti i giorni dalle 11 alle 16 e dalle 19 alle 23
tel: +39 02.86331960
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.